Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2010 05:20 - Памела Андерсън
Автор: greatman Категория: Бизнес   
Прочетен: 7110 Коментари: 4 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Памела Андерсън се излежава в задния двор на нейната лятна къща в Малибу Калифорния. Тя се e прибрала късно снощи от Лас Вегас, където беше в екстравагантната компания на Елтън Джон, вземайки участие в “Кучката се завръща”. Памела разкършва секси снага пред екран висок 30 фута, танцувайки на пилон.

image

Това е само едно от местата, на които тя се появи тези дни. Тя притежава един от най-посещаваните уеб сайтове (pamelaanderson.com), както и анимационните серии, създадени заедно с легендата в бранша Стен Лии .В (Stripperella) се описва Пам като супергероиня, която може да счупи чаша със зърната на гърдите си. Заклетата вегетарианка и ревнива защитница на животните се появи наскоро на кампания в полза на вегетарианството по бикини направени от марули, които накараха дори заклетите месоядни чревоугодници да започнат да се молят за марули.


image


Памела не е обвързана в момента. Живее сама и отделя значително време за децата си с бившият си съпруг Томи Лии, същевременно тя се занимава и с пускането на пазара на нова модна линия, за която тя наскоро издаде каталог. ”Беше доста странно да държа дрехите върху мене”, обясни тя. ”Инстинктът ми подсказа да ги сваля”. За голяма наша благодарност тя остави това удоволствие за нас в нейното девето учасие в Плейбой. Също счупи и един друг рекорд, по най-масово появяване на кориците на списанието “the magazine"s 50 years”. Редакторът Дейвид Шеф представи в изданието последните кралици на Америка.

image  

image

image

image




Плейбой: Какво означава за тебе да бъдеш за 11 път на корицата на нашето списание?
Памела: Аз обичам да съм на корицата на Плейбой, все още мога да го правя, особено като зная, че много хора не го одобряват. След всички тези години хората все още имат задръжки за това. Вижте за пример, когато Джанет Джаксън показа зърната на гърдите си.
Плайбой: Беше ли изненадана от реакцията?
Андерсън: Аз разбирам, че вие не очаквате да видите гърди, докато гледате супербол, но аз не разбирам нито обидата, нито оскърблението, както и позирането на хората ”Господи аз не бих могла да правя секс с мъжът си отново" или “Моите деца са съсипани”, заради зърната на гърдите, които са показани? Хайде, стига. Трябва да е ставало въпрос за хора, които буквално са пристрастени към библията, за които всичко свързано със секса е забранено. Когато хората претендират, че сексуалността не е част от нашият живот, тогава всичко изкривено и грозно излиза наяве. Аз не мога да разбера, защо моите деца трябва да са изложени да гледат насилие, вместо еротика или сексуални сцени. ”Властелинът на пръстените” е добре като заглавие, защо не и “Властелинът на зърната на пръстените?”
Плейбой: Ти не си въодушевена от това?
Андерсън: Томи се опитваше да ме накара да си сложа халки на зърната на гърдите. Но аз не исках.
Плейбой: Разводът ви с Томи Лии беше добре прикрит в пресата. Някой хора не могат още да разберат защо се получи така след всичко това. Ти заяви, че все още двамата сте добри приятели.
Андерсън: Ние сме добри приятели. Ние винаги ще се обичаме двамата, плюс това, че имаме връзка с нашите деца, което за нас е серозна причина. Истина е, че имаше време, когато трябваше да се отбранявам и да заставам срещу него, заради мен самата и децата, но това беше една от причините, заради които той ме обичаше. Ние бяхме един за друг. Това прави трудно появяването на някой външен в нашият живот.
Плейбой: Това ли е причината за неуспеха на връзката ти с Кид Рок?
Андерсън: Ако аз реша да бъда с някого другиго, той трябва да донесе стабилност в моя живот, в никакъв случай противното. Да бъда на турне с някого не е добре за здравето ми и се наложи да взема решение. Аз обожавам Кид Рок, но се чувтсвам по-добре сама тук в Малибу.
Плайбой: След като изпитахте на гърбът си славата от появата на касетката в, която двамата с Томи правите секс, какво бихте посъветвали Парис Хилтон, чиито порно актове се разпространяват върху множество копия от открадната касетка.
Андерсън: Трябва да стъпи здраво на земята и да не се оставя.
Плейбой: Това ще ти бъде ли урок да не се снимаш повторно в подобни серии?
Андерсън: В никакъв случай, точно обратното. Секса в домашна обстановка е лична работа на хората, които го правят и заснемането на акта за нас беше положителна емоция. Сложете тези неща в перспектива и се опитайте да запазите енергията си за по-важните неща.
Плейбой:Такива, като да си представим че имаш Хепатит “Ц”. Беше ли съсипана?
Андерсън: Първо, когато докторът ми каза аз веднага го попитах "Добре как мога да се освободя от него?”, а той ми каза :”Не можеш да бъдеш излекувана”. Това е нещо от което ти можеш да умреш. Аз се замислих за децата и избухнах в сълзи. От тогава научих много неща за болестта. Скалата отнасяща се до черния дроб от 0 до 4 , където при 0 си добре, а при 4 имаш вече цироза. Засега при мене стойността е единица. Така, че сега съм добре.
Плейбой: Подлагаш ли се на лечение?
Андерсън: Само с хомеопатия. Ако бях на следващото ниво, в един по-напреднал стадий на болестта не бих знаела какво да правя. Те използват “интерференция” за да помагат, която дава много добри резултати. Но аз не съм очарована, нито пък съм запозната с тайните на западната медицина. Дори не съм свикнала да вземам елементарни лекарства като “Тиленол”. Ако състоянието ми наистина се влоши не знам дали би било възможно да ми се присъди черен дроб? Ще мисля и ще се справя с това, когато му дойде времето.
Плейбой: Ти си казала, че е възможно да си се заразила от Томи, когато сте си споделяли игла за тутаировки.
Андерсън: Не бихме казали със сигурност, но е доста трудно да го пипнеш. Не можеш да го прихванеш чрез секс, освен ако няма директен допир кръв с кръв. Обикновено се прихваща чрез наркотици и общи игли. Аз исках да повиша вниманието на хората и да им покажа, че за болетта пречки няма и тя не избира хората. Крале и кралици, просяци, актриси, рок звезди, всички те могат да бъдат мишена на болестта. Нещата, които правя в момента е да поддържам имунната си система силна и и да полагам повече грижи за себе си. Откакто имам деца партитата не ме интересуват толкова много. В 9 часа обикновенно аз съм с момчетата вече в леглото. Партито с Елтън , на което бях поканена беше едно изключение.
Плейбой: Ние нямахме нищо против да гледаме 30 футовият кран и твоя еротичен танц. Как се чувстваше всъщност там?
Андерсън: Седнах на първия ред и Елтън пееше до мен. Имах страхотно преживяване. За един от неговите рожденни дни бях облечена с бикини в ягодов цвят и поднасях ягодова торта, когато той ме целуна. Всъщност той си пъхна езика дълбоко в гърлото ми, което най-малко очаквах от Елтън.
Плейбой: Какво въодушевява “Стриперела”?
Андерсън: Стен Лии и аз искахме да направиме секси анимационно филмче. Тя играе ролята на стриптизьорка, а по-късно се превръща в супер героиня. Това е просто едно от нещата, които съм правила наскоро, също така бих споменала за модната линия , която е изчистена 100 процента от “жестокост”. Тя не съдържа продукти от животински произход, както и кожи. Аз обичам да правя тези различни неща, а именно за обучението и разясняването на хората за мъчителният начин по който се обработват животните за да се превърнат в сувенири. До писането на статия за женско списание, както разбира се и позирането гола пред списанието “Плейбой”.
Плейбой: Повечето жени, които са в центъра на мъжкото внимание са същевременно нежелани от жените. В момента ти пишеш материали за “Джейн”, известно дамско списание.
Андерсън: Когато направих ТВ шоу и филми студиото направи демографско проучване.Те бяха шокирани като разбраха, че моята публика не се състои само от вечно пияни мъже, които след свършването на мача по телевизията не могат сами да си спрат телевизора, но и много жени. Аз не мога да отговоря точно защо, но аз се опитах да бъда честна спрямо мен и хората през всичките тези години. Преминах през много неща и бях отворена за всичко. Вероятно те са ме наблюдавали и видяха, че човек може да порасне, да има деца, да продължава да бъде секси, да се омъжи и разведе, въпреки, че ти си израстнал беден, изживяваш Американската мечта. Аз съм благословенна и се радвам за всичко това.
Плейбой: Дори за времената, които са ти били трудни?
Андерсън: Абсолютно. Болката просто минава през тебе по-бързо. Аз се оглеждам наоколо и сега разбирам че изборът, който съм направила е добър. Моите деца са щастливи и в момента ние си седиме в моята къща на мечтите на краиморският бряг. Предполагам, че аз преминах през всичко това с грация и достойнство.
Плейбой: Ти попита наскоро”Колко дълго ще ми отнеме да стана девствена жена отново?”. Опитваш ли се да го постигнеш по някакъв начин?
Андерсън: Да. Колко дълго ще ми отнеме? Аз трябва да съм много близко до резултата.
Плейбой: Липсва ли ти секса?
Андерсън: Не е първото нещо в моя списък. Аз съм сигурена, че ще бъде за кратко време така. Имах достатъчно секс за известно време. Кой знае какво ще се случи? Ако нямам сексуални връзки, докато моите деца станат на 18 годишна възраст, това няма да бъде проблем за мен. Това е тема към която в момента нямам никакво отношение. Аз се чувствам пълноценна с моите занимания в момента. Сега съм на 36 години и се намирам на корицата на “Плейбой”. Не е лошо нали?

image

image

Направо се чудя сам на себе си, как открих толкова снимки, на които Пам не е гола!



Гласувай:
25



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rpatel - Да не повярваш, освен силикон имала ...
03.06.2010 12:52
Да не повярваш, освен силикон имала и акъл! Обаче част от нещата, които казва в това интревю ми направиха добро впечатление. Освен това кампанията й за защита на животните е нещо много положително, което говори, че тази жена може да се занимава и със смислени неща, а не само да си показва голия з...к.
Благодаря за интересния материал.
цитирай
2. greatman - rpatel
03.06.2010 13:42
Не знам дали е истина, но съм чувал, че преди да тръгне към славата, Памела е била учителка. Ако е вярно, значи сигурно има акъл.
цитирай
3. pikso - И без акъл ще я взема.
03.06.2010 22:45
И без акъл ще я взема.
цитирай
4. rageagainst - Русо гладно няма, както се казва.
04.06.2010 07:11
Русо гладно няма, както се казва.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: greatman
Категория: Бизнес
Прочетен: 329884
Постинги: 16
Коментари: 267
Гласове: 1978
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031