Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2010 10:27 - Циганско нашествие
Автор: greatman Категория: Бизнес   
Прочетен: 73945 Коментари: 70 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image


image


image


Жителите на ул. "Индустриална" в Габрово си имат съвсем нов проблем. Група роми са препречили единствения пряк път до централната улица, настанявайки импровизирания си катун под мост, по който минава голяма пътна артерия. Околните вече преживяха всички "екстри", които носи такова съседство. А може би ги чакат и нови изненади.
Недоволните граждани се оплакват, че са като в затвор, понеже е невъзможно да минеш през бивака, без да ти се случи нещо неприятно.
На първо място е ужасяващата мръсотия. Наред с човешките следи, умножаващи се лавинообразно поради липсата на тоалетни и бани, има и много животински изпражнения. Кучетата са агресивни и налитат на всичко живо, но това не е изненада. По-странното е, че и конете правят същото. Известен е  случай с жена, нападната от чифтокопитно. Жертвата още не може да се оттърве от шока.
Чашата преляла, когато група цигани спрели младо момиче и й попречили да си тръгне. Уж само се майтапели, но нещата отивали в добре позната посока. Добре, че междувременно група приятели на момичето минали наблизо. Тази щастлива случайност я спасила от непоправимото.
За незнаещите ще припомня онзи случай в Ихтиман. Млада софиянка отишла там при свой приятел, много мил ром, когото познавала от работата си - кафе на Централна гара. С какво точно предизвикала домакините, не се разбрало, но те се гаврели дни наред с нея. След като й се наситили, решили да изкарат пари от тялото й. За неин още по-голям ужас душманите я накарали да прави свирки на 12-13 годишните момчета от махалата срещу тарифа от 1 лв. Горката превъртяла до толкова, че не помни какви изстъпления още е преживяла.
Успяла да се измъкне, чак когато интересът към нея съвсем замрял и я оставили без надзор. Така и не могла да се сети, как точно е стигнала до София, но вероятно е било на автостоп.
Естествено, "милият" ром никога повече не се отбил при нея в кафето на Централна гара.
Днес наред са жителите на ул. "Индустриална". Подали са вcевзможни жалби докъде ли не, но помощ не идва. Някои ходят въоръжени с брадви,  защото дори за секунда не вярват в "миролюбивостта" на циганите. Няма и как, щом изчезват дърва за огрев, струпани пред блокове и къщи. Гражданите се страхуват за жените и децата си, но никой не се наема да изгони пришълците.
Отчаянието придобива все по-внушителни размери.



Гласувай:
49



1. анонимен - Първата снимка трябва да бъде ви...
21.10.2010 10:48
Първата снимка трябва да бъде видяна от абсолютно всеки българин и най-вече запомнена.
цитирай
2. анонимен - Не съм расистка, но като знам, че ...
21.10.2010 11:01
Не съм расистка, но като знам, че наистина стават такива неща, съм способна на всичко.
цитирай
3. jagger - Институциите ще се задействат, чак ...
21.10.2010 11:38
Институциите ще се задействат, чак когато стане нещастие. Дори и тогава циганите пак се правят на онеправдани. Все едно ние трябва да сме им боксова круша.
цитирай
4. анонимен - Никоя друга раса не е толкова неч...
21.10.2010 12:50
Никоя друга раса не е толкова нечистоплътна. При циганите и банята не помага. Невероятно е, но те се гордеят с простотията и необразоваността си.
цитирай
5. анонимен - Колко ли още момичета са пострадали ...
21.10.2010 13:44
Колко ли още момичета са пострадали от необузданите диваци? Не ми се мисли. Трябва нещо да се направи.
цитирай
6. анонимен - НЕ СТАВА ВЪПРОС, ИЗОБЩО ЗА РАСИЗЪМ!
21.10.2010 13:57
КУПЕТЕ СИ ПУШКА ИЛИ "ЮТИЯ" ,ЗА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТЕ ОТ НАСИЛНИЦИ И ХАЙДУЦИ!
ТИЯ ПА ОТ ГАБРОВО.....ИМАХМЕ ГИ ,ЗА ПО-КУРАЖЛИЙ!
ОКАЗАХА СЕ, СЪЩИТЕ БЕЗПОМОШНИ ПУЯЦИ ,....КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
РАЗБЕРЕТЕ ,ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ИСТИНА:
ВИНАГИ ,ПРИ ЗАЩИТА ВИНАТА Е МИНИМАЛНА И ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е ДА ОСТАНЕШ ЖИВ, ОТКОЛКОТО МЪРТАВ , ИЛИ ...ЧОВЕШКА РАЗВАЛИНА И ИНВАЛИД ,ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
ТАКА ЧЕ:....ПО ДОБРЕ Е ДА УМРЕ-НАПАДАТЕЛЯ ......ОТКОЛКОТО, ТИ/ЖЕРТВАТА/!
цитирай
7. анонимен - Гняв
21.10.2010 14:02
Като чета статията си припомням началото на филма The Expendables кадето Долф Лундгрен разскъса на две терориста с фразата :fuckin insect... Не знам защо си мисля че точно това е начина за справяне с тая сган , колкото и да е нехуманно.
цитирай
8. gatekeeper - Да си жена в такава среда не е лесно.
21.10.2010 14:02
Неграмотен човек, живял с най-лошите примери, които може да срещне...какво да се очаква? Няма оправдание, здраво затвор за подобни прояви. Ако законът не е твърд, саморазправии започват.
цитирай
9. анонимен - Скапани българи! Вие да не сте по...
21.10.2010 14:25
Скапани българи! Вие да не сте по-различни? Много ви е лесно да говорите като имате покрив над главите си. На нас обаче никой нищо не ни дал.
цитирай
10. анонимен - pyrvata snimka e trepa4, ostana...
21.10.2010 14:33
pyrvata snimka e trepa4 , ostanaloto , osobenno na tozi s sahmatnata dyska w ustata e takava gnusotiq, 4e ako nema dr na4in pak she trebe da se glasuva za bsp
цитирай
11. анонимен - Мангал
21.10.2010 14:40
Гражданската война наближава!!!Ще ви изметем обратно в Сибир,славянски боклуци!!
цитирай
12. анонимен - Държавата....
21.10.2010 14:49
Държавата и властимащите не стават за нищо ако не натикат циганите в гета.Никакво плащане на соц.помощи,ток и вода ако не работят,да чистят улици клозети и всякъква мръсотия ,защото за друго не стават.Болнична помощ само ака са осигурени или си платят-докога ще ги търпим и храним!!!!!!!!
цитирай
13. анонимен - Вие българите проваляте държав...
21.10.2010 15:02
Вие българите проваляте държавата. Ние какво сме ви виновни, че сте некадърни. Поискахме власт, но не я получихме, а щеше да е много по-различно.
цитирай
14. анонимен - Циганско нашествие
21.10.2010 15:06
Тъй като няма власт в България, която да защити българите от циганите, остава да вземем нещата в свои ръце. Подобно на някои села, и в Габровския квартал трябва да се сформират доброволни отряди от въоръжени мъже, които нощем да пазят блока и колите си. И ако стане нещо "пленници да не се вземат". Ясно е, че полицията я страх, за да не я бият или да спрат да им плащат дневните рушвети всички магнали-джебчии. Трябва да издигнат лозунг в Габрово: "Да пазим полицията, за да не я бият!" А относно издевателствата над девойката от София в Ихтима - как може нормален човек да помисли ром за "мил и добър". Такъв няма! Циганинът е животно и иска да се отнасят с него като с такова. Не трябва да има никаква милост към тях, както те нямат милост към никого. Ако не им харесва да ходят при Саркози.
цитирай
15. анонимен - Ела да ме изметеш де, да видиш как ще ...
21.10.2010 15:07
Ела да ме изметеш де, да видиш как ще те търкам до кокал с шкурка белким побелееш.
цитирай
16. анонимен - ангел
21.10.2010 15:15
решение има - винаги има. не казвам, че е перфектно, цивилизовано, умно - но е единственото действащо. в оръжейните магазини /все още/ се предлага добър избор от защитни средства - отивайте и си купувайте. всеки според възможностите си - личностни и финансови, ама си купувайте. ножове, спрейове, боксове, палки, пистолети.... ама щяло да стане война - ми тя така и така се е задала. по-добре ли ви е да сте безпомощни жертви? ама ако убиете някой, пък после ще ви съдят - ами.... пак същият въпрос - по-добре ли ви е да сте безпомощни жертви? за свобода и права се воюва, иначе ти ги отнемат. и ако някой българин изкорми циганин при самоотбрана, и държавата тръгне да го съди, може пък с изненада да установи, че пред съда се е събрала огромна тълпа българи, които настояват да бъде освободен - и държавата да отстъпи. знам, че ви звучи малко наивно тая работа - ама тогава си се крийте по дупките и се молете циганите да ви отминат.
цитирай
17. анонимен - Кучето скача според тоягата - има ...
21.10.2010 15:38
Кучето скача според тоягата - има квартали, където циганин с лупа да търсиш няма да намериш. Познайте как става това? :-))) Жокер - не е с мили думи.
Ако не ви отърва, платете си за "ноу-хау" - дебеловрати "професори" могат да сторят образователни чудеса, а и нашите мургави братя отбират от по-простички, но ясни и недвусмислени "лекции". И запомнете - тълпят се и се правят на мъже само ако усетят, че отсрещната страна е по-слаба и ще поддаде на натиска. Иначе следва познатия сценарий - "недей бе бате, моля'т ся"...не ми се учи толкова много. :-))))
Историята е пълна с красноречиви примери.
цитирай
18. анонимен - :-))) Направо ме разсмя, ама си ...
21.10.2010 15:52
:-)))

Направо ме разсмя, ама си е много верно това. Чувал съм, че ромските представители много, ама наистина много носят на яко учене, зубрят здраво и запомнят отлично преподавания материал. По соц-а често-често са им припомняли азбуката. Е, понякога се налага и периодично опресняване на паметта, ама то е за здраве и берекет :-) Абе ... направо отличници :-))) А като не "учат" ето докъде стигат - лутат се безпросветни горките онеправдани наши братя... (тук се просълзих и аха-аха да се разсополивя)
Изводи? Има спешна нужда от качествено образование!
цитирай
19. planetar - Вярвам в добрия подход, но напос...
21.10.2010 16:14
Вярвам в добрия подход, но напоследък стават неща, които стряскат. Все по-трудно ми е да ги приемам с разбиране.
цитирай
20. whitebarde - абе тая "кафеджийка"..
21.10.2010 17:06
Отишла овцата в кланницата , заблеяла като и теглили ножа. Който ги защитава и уважава- това заслужава.
Какъв го е дирила в Ихтиман?
има една сръбска мъдрост: "Циганин - с него да не се пазариш , да не се братимиш , да не ставаш ортак".
Защото циганина е по лошо от змията- на него сториш ли му добро, ще се извърти и ще те ухапе.
Има и между тях свестни- честни , почтени , добри хора. Но са едно на хиляда. И почти без изключение - не живеят с другите цигани , преследвани и гонени са от тях, с мотива ,че се "българеят".
цитирай
21. nikatxc - !!!
21.10.2010 17:18
Те за едно паразитно общество,което трябва да получи някакво наказание за действията си!Не може майките от блока да се чудят с какво да си нахранят дечицата и с какво да ги облекат,а Айше и Манго да взимат помощи за 10те си малки сополиви уродчета,пуснати да просят или да крадат.Не могат да пишат,да четат,ама знаят да псуват и да изнасилват!Не ги понасям!
цитирай
22. анонимен - ПРОВОКАЦИЯ И ИНТРИГА!
21.10.2010 17:22
Без да отричам огромния проблем с голям процент от циганското население, ще кажа, че този материал , изглежда, е написан в преднамерено МАНИПУЛАТИВЕН и ИНТРИГАНСКИ стил!... Ако е така - СРАМ и заклеймяване на автора му!
цитирай
23. анонимен - Мразя долните, мръсни и гнусни м...
21.10.2010 17:57
Мразя долните,мръсни и гнусни мангали.
цитирай
24. анонимен - РОм
21.10.2010 18:08
Може,може!!Държавата иска да има деца,а вие ,дасовете сте педераси ,наркомани и мразите децата!!Затва и ние ромите зимаме помощи ,а вие мрете от глад!!
цитирай
25. анонимен - Това е много ценен материал. Ако ...
21.10.2010 18:09
Това е много ценен материал. Ако имаше повече такива, онова момиче, което е пострадало в Ихтиман, нямаше да гледа толкова наивно на живота и да се доверява на нечистиви хора.
цитирай
26. анонимен - Ужасно срамно
21.10.2010 19:00
Ужасно ме е срам,че....съм българка!Аз нито се чувствам такава,нито имам нещо общо с помяри,като българите.Хиляди пъти предпочитам да съм мургава циганка,защото ще знам,че нося душа и сърце,а не типичните отблъскващи качества,присъщи на българите.Българите винаги са били расисти и мразещи всичко и всеки.Циганите не бива да се оставят да бъдат третирани,като кучета-да ги пренасят от държава в държава,все едно са торба с картофи и тнт.
И искам да го заявя най-искрено(че даже и лично)-циганите били мръсни и миризливи?Няма циганин,който да мирише така,както една българска свиня,обляна в пот и с бира или ракийка в ръка,НЯМА!
цитирай
27. анонимен - Щом се срамуваш от произхода си,цигански гета дал Господ. Там ще ти замирише не само на пот и ракийка.
21.10.2010 19:09
анонимен написа:
Ужасно ме е срам,че....съм българка!Аз нито се чувствам такава,нито имам нещо общо с помяри,като българите.Хиляди пъти предпочитам да съм мургава циганка,защото ще знам,че нося душа и сърце,а не типичните отблъскващи качества,присъщи на българите.Българите винаги са били расисти и мразещи всичко и всеки.Циганите не бива да се оставят да бъдат третирани,като кучета-да ги пренасят от държава в държава,все едно са торба с картофи и тнт.
И искам да го заявя най-искрено(че даже и лично)-циганите били мръсни и миризливи?Няма циганин,който да мирише така,както една българска свиня,обляна в пот и с бира или ракийка в ръка,НЯМА!

цитирай
28. анонимен - СПИРАЛИ
21.10.2010 21:39
за циганките след раждане на първо дете!
Строги китайски мерки срещу популацията на мръсната пасмина!
цитирай
29. анонимен - ?
22.10.2010 06:51
анонимен написа:
Скапани българи! Вие да не сте по-различни? Много ви е лесно да говорите като имате покрив над главите си. На нас обаче никой нищо не ни дал.

Za6to 4akate nqkoi da vi dade ne6to.Da ne bi na bulgarite nqkoi ne6to da e dal darom.Na ciganina kakvoto i da mu dade6 go razru6ava.Za6to davi se dava,za da ru6ite li.
цитирай
30. whitebarde - 28- не спирали
22.10.2010 08:43
васектомия. Скопяване на мъжете и жените след раждане на първото им дете или след навършване на определена възраст.
цитирай
31. greatman - При всички положения трябва да се ...
22.10.2010 09:16
При всички положения трябва да се направи нещо, защото положението се влошава и това е очебийно. Спомням си, че онзи случай в Ихтиман много силно ме потресе. Не ми се мисли какво й е на момичето, как изобщо живее с такъв спомен.
цитирай
32. анонимен - толкова много сте гнуснииииииииииии !!!!!!!!!!!!!
23.10.2010 10:29
анонимен написа:
Скапани българи! Вие да не сте по-различни? Много ви е лесно да говорите като имате покрив над главите си. На нас обаче никой нищо не ни дал.

и на нас никой не ни е ДАЛ ! ние ходим на училище,ходим на работа,плащаме данъци,изплащаме кредити...все неща,които са непонятни за вас. а вие живеете като кърлежи.впивате се,смучете,и знаете само един израз : "ОЛЕЛЕ,ДИСКРИМИНИРАТ НИ"
цитирай
33. анонимен - не всичко под общ знаменател
23.10.2010 16:10
Имам приятели цигани, които не се срамуват да се нарекат такива.Наистина имат душа и сърце, но и разум.Не са потънали в животинска похот и безумие.Имат нормални семейства,не тънат в разкош, но с честен и почтен труд изкарват насъщния,не просят ,не крадат,не изнасилват,нито тънат в мърсотия.Децата им /не повече от 2 в семейство с двама законни родители/ се учат,дори има завършили университети.На всички цигани в документите за самоличност пише БЪЛГАР-ИН/КА.Така,че законите, правата и задълженията трябва да са еднакви за всички граждани на България.Ако на някой не му хяресва, нека да си намери друго място за живеене.България е държава с 1329 годишна история на БЪЛГАРИТЕ!Така,че циганино,щом притежаваш български документи за самоличност, те не са само да се мотаеш из цял свят ,рушейки авторитета на България със смрадливия си и крадлив имидж,но и да носиш отговорност и с нещо полезно да допринесеш за изграждането на тази държава!
цитирай
34. анонимен - време е
23.10.2010 19:21
Какво още трябва да се случи, за да се осъзнае от всички нас че е време циганите да бъдат поставени на място. Докога ще ги носим на гръб - нищо не плащат, крадат, мързелуват, изнасилват...Когато напрежението достигне критичната точка и тръгнат наказателните отряди да раздават правосъдие, тогава за управляващите ще настъпят тежки дни. Щом те не взимат никакви мерки, хората ще бъдат принудени сами да се защитават.
цитирай
35. анонимен - Предложение
24.10.2010 15:34
Трябва да се промени Конституцията - хора, които нямат адресна регистрация и не плащат никакви данъци, да им се отнема българското гражданство. Без гражданство ромите няма да могат да гласуват, получават помощи и всякакакъв вид държавна помощ. Ще ги оставим да се оправят сами, а ако нарушат закона - тежки присъди. Така те сами ще напуснат страната и ще идат в други. Да накараме ромите да емигрират, вместо ние да емигрираме.
цитирай
36. анонимен - Бай Мангау
25.10.2010 11:26
анонимен написа:
Скапани българи! Вие да не сте по-различни? Много ви е лесно да говорите като имате покрив над главите си. На нас обаче никой нищо не ни дал.

Да не би на мен някой да ми е подарил покрив над главата бе дръглив мангал , бащите ни са си оставили здравето за да ни осигурят и малкото, което имаме в тая държава на престъпници , отиди работи долен цигански боклук и ти ще имаш покрив над главата , да не говорим , че на вас ви подаряват жилища и си правите катуни където си поискате (аз нямам право една свързваща стълба да направя с таванското си помещение без да искам разрешение) , храним ви чрез данъците , които плащаме за да разждате все повече и повече деца без бъдеще да ги карате да просят и да крадат , АЗ ХРАНЯ ТЕБЕ грозна черна маймуно , а ти ще ми викаш скапан българин ? САМО БОЙ ЗА ВАС ЖИВОТНИ МРЪСНИ !
цитирай
37. анонимен - Конете са нечифтокопитни
25.10.2010 13:14
"..По-странното е, че и конете правят същото. Известен е случай с жена, нападната от чифтокопитно. Жертвата още не може да се оттърве от шока...."

Честно казано и мен да ме нападне такова чудо като ЧИФТОКОПИТЕН кон и аз скоро няма да мога да се оправя от шока без друго.Все пак това си е нов непознат в природата биологичен вид!
цитирай
38. анонимен - predlagam re6enie
25.10.2010 13:38
АК-47- 7,62 мм в големи количества, съответни на популацията от гадове!
цитирай
39. анонимен - 555
26.10.2010 03:09
Крайно време е правителството да спре да плаща каквито и да е пари за четвърто и следващо дете. Предполага се ,че които си има четири и повече деца, може да им осигури необходимото и не са му нужни трохите, които държавата подхвърля. Парите може да се използват за ремонт на улици например, вместо да потъват в Факултета, Столипиново или Максуда!
цитирай
40. lambo - Никой политик не говори за това !
26.10.2010 17:54
МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас !
И до 3-то РАЖДАНЕ.

ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...
цитирай
41. анонимен - ???
26.10.2010 21:37
Ами то си има решение http://www.oragie.net/shot_pistols.htm
цитирай
42. анонимен - Иван Даскалов
27.10.2010 08:16
Пич,напипал си темата!Но известно ли ти е,че си играеш с бензин и ако това насилие избухне ще има жертви от двете страни ?И Глупаците дето пишаг и говорят за някакви " дебеловрати Проесори",чакат някой да им помогне като през турско? Тези хора са родени тук и няма къде да отидат.Когато Държавата стане душманин за хората си,най-лесно страдат най-безащитните!!А децата по домовете?И тях ли да избием?
цитирай
43. анонимен - Габрово не е София
01.11.2010 00:16
държавата, правителството... какво се джавкате - ако това се случи в София, катуна го разпънат, да речем - на Орлов мост, колко време щяха да си живеят там преди да се намеси властта? От години приоритетите в България са кристално ясни. Всякакви проблеми от такъв род се решават на местно ниво с местни средства. Ако официалните такива не могат - значи е време пряко засегнатите да вземат нещата в свои ръце. Играем си с бензин, каза някой? Да, съвсем съзнателно и сме готови да драснем клечката. Щом Европата не успя да ги озапти и си изми ръцете като ни ги върна, това си е сигнал за заспалия овчедушен българин, че е време да се събуди и да ги сложи на мястото им. Никой няма намерение да му помогне в това, дано поне да не пречат.
цитирай
44. genadi2000 - Чифутски боклук обяснява каква е целта на "мултикултурализЪмЪ"
01.11.2010 19:46
http://genadi2000.blog.bg/politika/2010/11/01/chifutski-bokluk-obiasniava-kakva-e-celta-na-quot-multikultu.627842


Barbara Lerner Spectre , управител на еврейската фондация "Paideia" /сладко лапаща парите на нещастните шведски данъкоплатци/ , ни обяснява що е "мултикултурализЪм" и защо , аджеба, чифутите толкова много държат на него:

Аз мисля, че има едно възраждане на антисемитизма, защото в този момент Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна.И мисля, че ние /евреите/ трябва да бъдем част от вихъра на тази трансформация, която трябва да се състои. Европа няма да бъде сбор от монолитни общества, както някога са били в миналия век. Евреите ще бъдат в центъра на това. Това е огромна трансформация на Европа . Сега европейците навлизат в мултикултурна среда и срещу евреите ще има недоволство заради лидерската им роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее.
........................................................................................

Не мисля, че би могло да се каже по-ясно!
Добре дошли, европейци, в новият
мултикултурен "рай"!
Вашият континент ще се превърне в цигано-негърски бантустан, вие ще работите по 18-19 часа на ден, за да храните мангалите, но най-вече, за да издържате ония дегенерати, които искат да играят "водеща роля в този процес".
Само си го представете: Цял континент циганизиран, вашите жени, сестри и дъщери биват изнасилвани от гнусни чернилки, децата ви биват клани от мангали...Най-отгоре чифутите ще командват и ще се радват на своята "водеща роля"...
Но вие не бива да протестирате- зер, ще ви обвинят в "расизъм" и "антисемитизъм"!
...................................................................

Дано на някои промити мозъци им светне най-накрая кой стои зад "Десетилетието на ромското включване", програмите за вкарване на милиони азиатски и африкански емигранти в Европа, и т.н.


цитирай
45. анонимен - Циганско нашествие
02.11.2010 13:34
Всички които се оплакват от циганите са напълно прави.Но да не забравяме че за това са виновни не само циганския манталитет, привички и навици а и беззаконието в БГ. Пример - циганите в Румъния спираха камиони на пътя, обираха всичко - а сега не . не смеят. защо? Защото има затвор.............т.е. виновни сме и българите за да се оставим на циганите.
цитирай
46. анонимен - Be te Fransetata ne sa prosti kato ...
03.11.2010 09:49
Be te Fransetata ne sa prosti kato nas, ta davat pari na mangovtzite da napusnat France.... pa nie tuka im davame pari za razmnojavane!
цитирай
47. анонимен - Вие сте ужасни!!!
04.11.2010 10:28
Вие циганите сте ужасни просто! Мръсотията, невежеството и насилието са ви винаги присъщи :((
цитирай
48. анонимен - „Окончателното решение„
04.11.2010 12:54
Има една истина и тя е : циганите са човекоподобни изроди,които не могат да се приобщят към нормалните хора(а и те самите не искат),тези диваци са огромна заплаха за нас и за държавата ни,единственото което ще помогне е „окончателното решение„ на този проблем : трябва да се отървем от тях !!!
За съжаление,обаче нищо няма да можем да направим,нито пък ще ни го позволят - ЖИВЕЕМ В ЕДНА ЛИЦЕМЕРНА ЮДЕОДЕМОКРАЦИЯ.........така че,стига сте се пенявили и мечтали,ами отидете да си платите данъците......и пийте една студена вода.......след 30-тина години България няма да иа има !
цитирай
49. анонимен - Реакция
04.11.2010 15:08
Единствения верен отговор на циганските престъпления и саботажи е : Така както отговарят Руснаците и Евреите:
Цялото семейство - да не си помислят тези животни за най-малкото кръшкане.
цитирай
50. анонимен - жителите на Габрово имат и нов пр...
04.11.2010 15:35
жителите на Габрово имат и нов проблем - самонастанили се цигани в частен имот и дори се регистрирали там за да получават социалните помощи.
потърсете в днес +
цитирай
51. анонимен - Аман от идиоти!!!
04.11.2010 15:41
"Гражданите се страхуват за жените и децата си"
Жените и децата не са ли граждани?
Ето затова циганите са там, защото всички сте пълни идиоти!!!
цитирай
52. анонимен - Нека такъв катун се настани пред ...
04.11.2010 15:57
Нека такъв катун се настани пред блока ми, па да видим на кое денонощие ще изгори до основи, барабар с мангалите вътре. Не ги търпявам и 48 часа. Ша ги изрина на пепел. Който мангал иска да вони и да краде, да върви с катуна в гетото. Ако спазва правилата може да остане. Иначе дебела тояга.
цитирай
53. анонимен - mangali, cigani idete da vidite ...
05.11.2010 15:37
mangali ,cigani idete da vidite indiq i ne se vra6taite ot tam ste do6li
цитирай
54. анонимен - към №9
05.11.2010 15:41
"Скапани българи! Вие да не сте по-различни? Много ви е лесно да говорите като имате покрив над главите си. На нас обаче никой нищо не ни дал" - Ей манго, на мен кой ми даде като съм българка, цял живот работя като роб и то на няколко места, купила съм жилище, живяла съм що годе добре. Защо трябва да ви бъде дадено!!!! Престанете с това само да искате или да откраднете! Учете, за да може и да работите. Манги мръсни!!!
цитирай
55. анонимен - Q SE POZAMISLETE MALKO
06.11.2010 03:04
Abe da vi pitam ,6to si mislite , 4e samo vie mojete da imate nakazatelni otrqdi ? Nie obi4ame da kolime , da se bieme s bradvi , nojove , no nai -ve4e s goli race ! Nie se rajdame boici ! Mislite li , 4e e lesno da ni `nakajete` s otrqdite si ? I za kakvi otrqdi govorime - za gpupi4kite ot po 20 petnaiset godi6ni pikljovci li ? Nasilieto porajda samo nasilie ! Zatova si sedete na i bez drugo izmar6avelite zadnici ! Za horata koito mislqt, 4e nie vsi4ki sme mrasni i ne se kapeme 6te kaja , 4e mnogo 4esto kogato bulgarka opita ciganin spira da haresva bulgari , a tova se slu4va 4esto ! Tova sigurno e zaradi mirizmata ni !Radvaite se ,4e pove4eto ot nas sa neobrazovani , za6toto ina4e nie 6tqhme da upravlqvame zaedno s DPS poslednite 15 godini !Shte doide momenta v koito i ni nie 6te vlezeme v parlamenta !Togava 6te ni lapate smradlivite .....! Te del o Devel !
цитирай
56. анонимен - кучетата си лаят, керванът си върви
11.11.2010 16:48
докато само си лаем по форумите в интернет и си пишем коментарчетата, циганите действат. Българите сме много силни на думи. Но когато опре до действия - ставаме по-тихи от тревата. Преди месец-два нали беше организирано протестно шествие във връзка с проблемите с циганите. И колко от тук пишещите бяха на него???? Пък и от ДРОМ ни казаха - "Като не искате да живеете с роми, вървете в друга страна". Тази нагла паплач ни гони от родината ни. А ние си пишем ли пишем коментарчета...
цитирай
57. анонимен - БОГ ДА ВИ УБИЕ
11.11.2010 16:54
[quote=анонимен]Скапани българи! Вие да не сте по-различни? Много ви е лесно да говорите като имате покрив над главите си. На нас обаче никой нищо не ни дал.[/quot

Никой не е длъжен да ви дава нищо наготово копелета ръждивокожи. Работете за хляба и покрива над главите си
цитирай
58. анонимен - Крайно време е правителството да ...
11.11.2010 17:57
анонимен написа:
Крайно време е правителството да спре да плаща каквито и да е пари за четвърто и следващо дете. Предполага се ,че които си има четири и повече деца, може да им осигури необходимото и не са му нужни трохите, които държавата подхвърля. Парите може да се използват за ремонт на улици например, вместо да потъват в Факултета, Столипиново или Максуда!


Съгласен колега, но с една корекция - след второ дете.
цитирай
59. анонимен - !!!!
16.11.2010 15:56
Не са виновни циганите!! Ние сме си виновни,защото ги търпиме и само си пишеме по форумите.......!
цитирай
60. анонимен - равни пред закона
22.11.2010 09:57
Кога ще настъпи това равенство пред закона?
Защо циганите могат да живеят където си поискат,да не плащат сметки,да им изработваме социалните помощи....Правилно се събаря незаконното строителство,но защо само на българите?Циганските бордеи никнат навсякъде и излиза че всичките са законни щом никой не ги закача дори.
цитирай
61. анонимен - циганин
23.11.2010 16:11
Дано такива зетове и деца имате и братовчеди да даде Господ . Да ви е кеф. Ха ха ха ха .
цитирай
62. анонимен - Кога ще настъпи това равенство пред ...
23.11.2010 18:50
анонимен написа:
Кога ще настъпи това равенство пред закона?
Защо циганите могат да живеят където си поискат,да не плащат сметки,да им изработваме социалните помощи....Правилно се събаря незаконното строителство,но защо само на българите?Циганските бордеи никнат навсякъде и излиза че всичките са законни щом никой не ги закача дори.


Тези маймуни се "отглеждат" като избиратели, за да могат да ни яхат и "управляват" същите крадливи комунисти, чиито зулуми вече 60 години търпим!
цитирай
63. анонимен - Атанас Юнака
23.11.2010 20:12
Ей,това е фашизъм!!Много страшен при това.Замислете се ако се унищожават хора поради своята идиентичност!!Ми аз познавам много добри и готини цигани,даже са за предпочитане пред доста българи,къде отивате??Спокоен съм само поради това,че вие сте смели само на книга,даже не и на книга!!
цитирай
64. анонимен - до Атанас Юнака
24.11.2010 10:44
Ти недей говори кой е смел само на книга.
Първо с говорене се почва, защото сме нормални хора - интелигентни и искаме просто да живеем нормално. А циганите ни налагат зверски геноцид. Убиват безащитни хора по селата и надежда от никъде за тях.
Не е моя работа да ходя да се бия - има си армия и полиция за това. Ако се наложи обаче и се обяви мобилизация с удоволствие ще отида и аз да се прочисти циганската чума.
Кой те знае какъв престъпник си Атанасе щом заставаш на страната на тези антисоциални, озверели подчовеци - циганите.
цитирай
65. анонимен - до Атанас Юнака
24.11.2010 10:51
Ако има някакъв фашизъм той е от циганите към българите.
Убиват, крадат, изнасилват тези уроди и нищо не работят. Източват социалните и здравните фондове тези безсмислени паразити.
Аз лично работя като лекар и съм помагал и на цигани, но взех да се замислям дали това не е предателство към българския народ.
Живи да ги горят тези уроди - циганите - пак им е малко.
цитирай
66. анонимен - до Атанас Юнака
24.11.2010 12:28
Юнак, ако си приятел с много добри и готини цигани, то и ти си циганин
цитирай
67. анонимен - Мангалите на сапун!Хубаво е правил ...
18.02.2011 14:51
Мангалите на сапун!Хубаво е правил Хитлер преди.
цитирай
68. анонимен - Абе докога тия комунисти ще мани...
13.07.2011 08:23
Абе докога тия комунисти ще манипулират народа.Когато наближат избори започват да насаскват националностите един срешту друг.С какво са по различни циганите от нас?Управниците ни оглоздиха даржавата и за 20год.,от градина заприлича на пустиня.Няма ги големите заводи,фабрики,земята се изкупува за да може после да не се обработва и да купуваме на запада стоката.И то учстието на правителствата до сега.А маи,че и ние ште заприличаме на тях.Без работа,без пари.А спец.за циганите,парите отпускани за тях от ЕВР.саюз потаваха в нечии джоб.Таи като даржавата кога е имала пари.Маи че само за техните заплати.И сега вече като няма работа,нито за нас нито за тях,бати боико вика-да ходи народа да сеи картофи,да ходи в други даржави да работи.Заштото тука всичко е разпродадено на някои си а после умишлено уништожено и сметките им в чужди банки пални.Ама всички могат ли с голи раце да копат картофи и да работят на ван.Тези хора над 55год.които са с една-каруца болести каде да ходи да работи Маи,че вече тия хора трябва да мрат.Зашто трябва с огоровките им да се допалва бюджета за техните заплати.От порядака на 2000-3000лв.А обикновенния човечец от 240 до 500лв.А иначе в конституциа пише за равенство и др.човешки справедливости.Но тука управляв.до сега се раководят единствено от личните си интереси.Зашто нрода толкова прост че се оставя да го манипулират,крадат и даже с всичките извраштениа които човек може да измисли.ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ПОЗАМИСЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ДЕЦАТА СИ.
цитирай
69. анонимен - evala
24.03.2012 20:00
анонимен написа:
Абе докога тия комунисти ще манипулират народа.Когато наближат избори започват да насаскват националностите един срешту друг.С какво са по различни циганите от нас?Управниците ни оглоздиха даржавата и за 20год.,от градина заприлича на пустиня.Няма ги големите заводи,фабрики,земята се изкупува за да може после да не се обработва и да купуваме на запада стоката.И то учстието на правителствата до сега.А маи,че и ние ште заприличаме на тях.Без работа,без пари.А спец.за циганите,парите отпускани за тях от ЕВР.саюз потаваха в нечии джоб.Таи като даржавата кога е имала пари.Маи че само за техните заплати.И сега вече като няма работа,нито за нас нито за тях,бати боико вика-да ходи народа да сеи картофи,да ходи в други даржави да работи.Заштото тука всичко е разпродадено на някои си а после умишлено уништожено и сметките им в чужди банки пални.Ама всички могат ли с голи раце да копат картофи и да работят на ван.Тези хора над 55год.които са с една-каруца болести каде да ходи да работи Маи,че вече тия хора трябва да мрат.Зашто трябва с огоровките им да се допалва бюджета за техните заплати.От порядака на 2000-3000лв.А обикновенния човечец от 240 до 500лв.А иначе в конституциа пише за равенство и др.човешки справедливости.Но тука управляв.до сега се раководят единствено от личните си интереси.Зашто нрода толкова прост че се оставя да го манипулират,крадат и даже с всичките извраштениа които човек може да измисли.ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ПОЗАМИСЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ДЕЦАТА СИ.

цитирай
70. анонимен - срещо циганите
23.10.2012 16:44
ебати мръсните животни са циганите и само знаят да крадат и да рекитират по молките деца но пак щесе съберем и щеги подпукаме саберете всички свои приятели и даги пребием
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: greatman
Категория: Бизнес
Прочетен: 329895
Постинги: 16
Коментари: 267
Гласове: 1978
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031