Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2010 09:08 - Вече е платено за убийството на Трактора
Автор: greatman Категория: Новини   
Прочетен: 20833 Коментари: 22 Гласове:
35


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Поредният подсъдим разиграва органите на реда. Този път в ролята е най-нашумялата напоследък звезда - бившата барета Алексей Петров. Доката съдът умуваше дали да му повдигне едно или две обвинения, се заговори за готвеното му похищение в затвора. Със съмненията си за очакващата го кървава баня Петров стигна чак до Цветан Цветанов. В пресата “достоверни” източници назоваваха имената на килърите, на които било платено да го очистят. Дори председателката на Гражданското сдружение в защита на Алексей Петров съобщи за тайнствено обаждане, което получила по повод огромна сума вече платени пари за ликвидирането на бившия агент на ДАНС.

 image

Много хора съвсем сериозно започват да се чудят дали изобщо ще има дело срещу Трактора. Съмненията още повече се засилват от адвокатите на подсъдимия, които се надпреварват да го изкарват тежко болен и с този въпрос изтормозиха всеки, който би могъл да помогне с нещо. Накрая и съдът постанови да му се направи медицинска експертиза. Излезе, че Алексей Петров наистина се нуждае се нуждае от операция иначе можело не само да остане сакат, но съществувала и опасност за живота му.
Медицинското заключение е възоснова на резултатите от петорната съдебно-медицинска експертиза. Операцията естествено не може да бъде извършена в болницата към затвора.
Вече много пъти гледахме този филм. В крайна сметка се оказа, че Алексей Петров страда от „възпаление на нерви в колянната става, дискова херния и хронично възпаление на сливиците”. Операцията по презумпция ще е тежка, а после възстановяването ще продължи месеци наред.

                 image 

                  image

По всичко изглежда, че отново ще останат напразни надеждите ни за ефективна присъда на една от знаковите фигури на подземния свят. Нито пък някой ще научи истината за престъпния преход. Петров наистина може да е сериозно застрашен – знаем, че около такива хора винаги мирише на барут. Вероятността да му се случи случка е доста голяма, въпреки че не е оставен на произвола. Дори и само това поставя под съмнение, че този път ще има някаква по-сериозна присъда. Да не забравяме, че и адвокатите си знаят работата.




Тагове:   трактор,   полиция,


Гласувай:
35



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - pisna mi....
05.10.2010 09:26
na teb ne ti li pisna ot toz Traktor veeee....basi tupata tema....
цитирай
2. анонимен - 1
05.10.2010 11:10
Теб никой не те кара да четеш. Всяка информация е от полза.
цитирай
3. ravaneli - За някои хора е по-добре да стоят зад ...
05.10.2010 11:25
За някои хора е по-добре да стоят зад решетките. Там са на по-сигурно. Възможно е да се окаже така и за Алексей Петров.
цитирай
4. анонимен - Цветанов
05.10.2010 14:43
Цветанов няма ли най-после да арестува здрави хора
цитирай
5. анонимен - Полицейщина
05.10.2010 15:22
По всичко изглежда, че отново ще останат напразни надеждите ни за ефективна присъда на една от знаковите фигури на подземния свят.


Чакай малко синко. Какъв си ти, че да даваш присъди и оценки на този и онзи. Бил знакова фигура. Пфффф и от къде го измъдри това? Или си като почти всички останали. Чул не дочул, ама и той барабар Петко с мъжете. Да се изкаже като големият разбирач. Или пък ТИ имаш някакви доказатлства, че Петров е голяма фигура в подземният свят??? Хмммм....??? Не ме разбирай погрешно. И аз подкрепям да има акций срещу престъпността, но ако са в такъв вид - Не Мерси !!!! Не може в една европейска държава да има такава полицейщина и превишаване на правата. Само се замисли. При всяка една акция Цветанов цяла седмица не слиза от платените медии и обяснява как поредният арестуван е виновен за това, това, това и това. И имало доказателства. И в крайна сметка какво става? Арестантът е освободен ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА!!! И след това Цветанов се черви пред медиите и се чуди как да замаже положението. Какво стана с Петров? Беше обвинен в това и онова, в какво ли не. И в крайна сметка 2/3 от обвиненията паднаха. Тогава Цветанов излезе отново насран пред медиите и каза, че сега се подготвяли още няколко обвинения. Е чакай малко. Не се ли внасят всички обвинения наведнъж в съда??? Или тактиката на Цецо е дай ще нарочим някой за виновен и ще го обвиним в това и това. Ако го оправдаят, то ще скалъпим нови обвинения, докато не си разчистим сметките с него. Пак ви казвам, нямам нищо против да се действа срещу престъпността, но не и да се представят такива циркове и театри пред народа.
цитирай
6. анонимен - стига сте ревали
05.10.2010 16:17
Каква полицейщина бе я стига . Размърда се малко полицията и вие ревнахте. Какво сте го заоплаквали тоя трактор и всички като него. Я идете в Германия или в Щатите , та да видите какво е полиция .То такива големи държави а ако беше анархия като тука какво щеше да бъде .Там за един хвърлен фас ще те глобят , тука цяля нош по улиците вилнеят чупят каквото сварят и никой копче не им казва. И ТОВА МИ БИЛО ПОЦЕЙСКА ДЪРЖАВА , Я стига моля ви се . Там има ред навсякъде , затова хората преуспяват а ние само мрънкаме.
цитирай
7. анонимен - здравенякът
05.10.2010 16:25
здравите в затвора а болните на свобода
цитирай
8. kabuli - Не човек, а
05.10.2010 16:31
Огледалце, огледалце от стената,
кажи ми, кой е най-виновен на земята?

Цветанов, бързо се стегни,
акцийка си ти стъкми
и си Трактора хвани,
че ако си отвори той устата,
ще ти хвръкне теб главата.

Цветанов бързо си скокнал,
бързо Трактора хванал.

Не човек, а медиум!
цитирай
9. анонимен - Aleksei Petrov ZASLUJAVA SMART
05.10.2010 16:38
Aleksei Petrov ZASLUJAVA SMART
цитирай
10. анонимен - Дон Цеци не е в часссъ!
05.10.2010 16:41
Дон Цеци не е в часссъ!


Недоверчивото вотче е подадедно заради здравите батаци в здравеопазването. Трима топ мед администратори бяха изританаи по най различни причини, а за четвъртият бата Бойко казва че му бил хвърлил меракът преди 10 месеца. Мерак за какво? Като има булка и мерак ще има! Защо ни докара милала баба Яга от некаква си разпределителна бензиностанция....



Та Цецко не е в час защото стаа хортувка за мед, а он че ми казва за МВРето успехите.



За МВРето никой не бута бате Цецо, Там той е железн. га фанал га пущили, га пак фанал, абе има движение из криминалните среди. Още повече че бате Цецко ни каза, че топ бандюгите били 300 на бройййй. Ха са да видиме на ден по един да беше фатал като се почнеше от 01 Януари- са щехме да имаме поне два месеца цела държава без нито един бандит от групата на 300те.



И да отбележиме, батко Цецко ефективно е закопчал само приятелят на Бойко и още двама други , които са приятели на некой друг. Демееек цел един процент от бандитите за които бате Цецо ни каза че са преброени, знаат се кои са, той ги знае, или познава, ??? кво а леле небе , обратно всички бандити знаят кой е бате Цецо и затова си хората праа бандюлици бандюлици та бандюлици та му бегат с фераритата из правите завои а он ги изчева на последнио завой, га ги пуснат у дупката, та брже он оди с багеро да ги изкопа дорде не ДНКато на утрепаният от килър убиец не е ферментирало????



Бате Цеци, бате Цеци, хубаво е че ГЕРБ имал и положителни резултатаи, ама вотчетоп е за здравите отрицателни резултати в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, а то не зависи от това дали си мушнал в каушът едва един %, едва един процент от тези обявени бандити , които познавали Цецо, да не каеме че он ги познава.



И гей народе, бате Цецко е похарчил народна пара за да смачка 1% от бандитите и в същото време той води в класацията на влюбените българи. еми ако са питали останали 297 бандита , абе пичове, абе хурки, аресвате ли дон Цецко, обичате ли го, ще гласувате ли за него- целата банди
цитирай
11. sevdabg - Е това ме размисли и докато не го измисля- никакво лягане тази вечер :(((
05.10.2010 17:49
анонимен написа:
Цветанов няма ли най-после да арестува здрави хора

цитирай
12. анонимен - време е...
05.10.2010 18:10
ВРЕМЕ Е ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ ЗА ВСИЧКИ ГАФОВЕ ДО СЕГА. ТАМ МУ Е МЯСТОТО
цитирай
13. dcomedy - ..
05.10.2010 20:28
Ето в това е ограничена ни нацията, да вярваме на всичко видяно и чуто. Ако правителството искаше нямаше вече да има такива работи като мафия, организирана престъпност и прочие. Това да вдигат такива "сензации" пред народа, за да покажат,че "си вършат работата и ги хващат един по един със всяка своя акция", е просто смехотворно. Това което те искат да го видим го виждаме, другото което си го вършат ние не го разбираме.
цитирай
14. milamam - В блога ви почти всички коментари - ...
05.10.2010 22:37
В блога ви почти всички коментари - анонимни.
Заради една лисица, пардон - трактор.
Страх!
А Вас защо не Ви е страх?
Нямате чувство за самосъхранение?
А на кого да вярваме? На Вас, на медиите, на кого?
Само си ланкаме, ланкаме, а човекът си върви...
цитирай
15. andrei - Най-голямата заблуда,която се тиражира, е
06.10.2010 07:06
че Алексей Петров е главата на престъпността в България.Истината,е че като агент под прикритие и съдружник с Борисов във обща фирма,е запознат с престъпленията извършени от Борисов.Затова искат да му запушат устата.Всякакви други упражненията по темата,са от незнание и непознаване на личността на Алексей Петров.
цитирай
16. анонимен - andrei
06.10.2010 08:10
Точно обратното е - Борисов знае за престъпленията на Петров. Премиера е прекалено честен човек, но гнусни лъжци се опитват да го злепоставят. Има многобройни контакти с престъпници, но това не означава, че и той е такъв. Парите са в мафията. Неизбежни са контактите с нея, ако искаш да въртиш едър бизнес. Но това не те прави рекетьор или убиец.
цитирай
17. анонимен - Давност
06.10.2010 10:34
Вчера и днес медиите съобщават, че четири от обвиненията срещубившия депутат и прокурор Тома Томов за изнудване и не помня още какво са отпаднали, поради изтекла 10-годишна давност. Алексей Петров го обвиняват също за изнудване и рекет през 1998 г. - интересно, за него дали съдът ще откаже да го съди, поради повече от 10-годишна давност?
цитирай
18. анонимен - ВАРТО
06.10.2010 16:08
Трябва да си получи заслуженото.
цитирай
19. анонимен - Бах ти пародията в тая държава. В...
06.10.2010 18:34
Бах ти пародията в тая държава.Всичките мутри ,тежко болни-е как мятат тротилите тогава ,и как вадят пищовите,та те нямат сили да вървят бе горките..Аз мисля ,че по-добре един спец отряд ,супер секретен да ги изчисти до крак и така ще се спестят много пари и на държавата като цяло.Стига с тоя фалшиф театър.
Има мутри има проблеми.Няма мутри няма проблеми.Това е.Тая измет на стената без съд и присъда и да видите как ще изчезнат завинаги в дън земя.
цитирай
20. анонимен - Това е една от най мръсните мутри в БГ
06.10.2010 20:37
Дано наистина да го очитят в ареста. Свидетелите се страхуват и ще се изметнат пред съда.
цитирай
21. анонимен - На г-н Пeтров пожелавам да му се с...
07.10.2010 08:57
На г-н Пeтров пожелавам да му се случи същото, което неговите хора са правили на други.
цитирай
22. immortal1991 - хахахах
07.12.2010 20:25
Няма и едно читаво доказателство срещу Алексей Петров.Единият свидетел бил рекетиран за някаква фирма,която никога не е била негова.Друг бил пребит с чукове ,незнае кой го е извършил ама предполага ,4е е А.П. 6 месеца търсят данъчни измами,ама се оказа ,че Алексей е по-изряден от Цецо пъпеша.Лев Инс загубиха над половин милион заради герберите.Герб трябва да знаят,че документите,които търсиха са скрити на сигурно място.Рано или късно Бойко ще бъде осветен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: greatman
Категория: Бизнес
Прочетен: 329861
Постинги: 16
Коментари: 267
Гласове: 1978
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031